הוראות אחסנה:
• חיי מדף בטמפ' החדר- עד שלושה ימים.
• לאחסון בטמפ' החדר- לאחסן בשקית הנייר במגירה או בארגז לחם.
• בהקפאה, להעביר לשקיות ניילון לסגור היטב. ולהקפיא.
• בהקפאה – מומלץ לצרוך תוך חודש מההקפאה.
• אין להפשיר ולהקפיא שנית.

הסברים ועוד טיפים:
אני שמח שבחרתם לאכול מהלחם שלי.
הנה מספר עצות על מנת שתהינו ממנו עד תום.
חשוב לדעת כי לחמי המחמצת שלי מכילים רק קמח מים מחמצת ומלח ים אטלנטי.
כך הלחם בריא וטעים יותר, אולם אורך חייו קצר משמעותית לעומת הלחמים התעשייתיים שניתן לקנות במרכולים.
לחם מחמצת יכול להיות טוב למאכל עד כשלושה ימים מאפייתו, אל תצפו ליותר (וגם זה תלוי תנאים- בקיץ הוא יתייבש מהר יותר).
(בלחמים התעשייתיים יש חומרים משמרים המונעים התפתחות עובש, בלחם מחמצת איכותי אין תוספות)
הלחם שקניתם מגיע פרוס וארוז. אריזת הנייר טובה לאחסנה בחוץ, אין לארוז את הלחם בשקית ניילון סגורה.
מומלץ לאחסן במקום חשוך וקריר יחסית בקופסא סגורה. (כדוגמאת "ארגז לחם" מפעם...)
אפשרות מומלצת נוספת.. הקפיאו את הלחם, הלחם מגיע פרוס, חלקו את הלחם למספר קבוצות של פרוסות, עטפו בשקית ניילון והקפיאו. להפשרה מומלץ להשתמש בטוסטר קופץ.
(שימו לב – לא מומלץ להקפיא את הלחם בשקית הנייר- ריחות וטעמים מהמקפיא עשויים לדבוק בו, וכמו כן המקפיא מייבש את הלחם. מומלץ לאכול את הלחם תוך כחודש מההקפאה.
אין להפשיר ולהקפיא שנית, לחם שהוקפא, והופשר, יש לסיימו מידית.